Gå til innholdet

MediaStore

– Mediearkiv med brukervennlig grensesnitt,
og god søke- og filterfunksjon.

Kontakt oss om MediaStore

MediaStore
– en komplett mediabase
for dagligvare og servering

MediaStore er dagligvarehandelens mediabase for enkel lagring og distribusjon av produktbilder, miljøbilder, og annet medieinnhold. Med sømløs distribusjon til apper, nettbutikker og butikkjeder er alt tilrettelagt for at du får vist frem riktig bilde til rett tid. MediaStore gjør det enkelt for deg å gi tilgang til de du ønsker å dele ditt innhold med.

93
%

av alle produktlanseringer i handelen
lastes opp til MediaStore – er dine produkter tilgjengelig?

517208

kall og oppslag mot bildebasen
daglig!

1804

unike brukere i MediaStore
siste 90 dager

Pose med Tradesolution nøttemix. Grafikk.
Magasin med eksempel på annonse for Tradesolution nøttemiks. Grafikk.
Hånd som holder en mobiltelefon som viser nettbutikk med Tradesolution Nøttemix. Grafikk.
Reklameboard med bilde av Tradesolution nøttemix på flyplass. Grafikk.

Sømløs distribusjon

MediaStore gir deg en enkel vei til å dele innhold til flere kanaler, styre tilganger, vedlikeholde og tilgjengeliggjøre innhold raskt – for all slags bruk. Med kvalitetssikrede bilder som er knyttet direkte opp mot EPD-basen blir bransjen sikret tilgang med svært høy kvalitet. Riktig bilde – av rett produkt – til riktig tid.

Enkel infrastruktur

MediaStore dekker bransjens krav til innhold, og sikrer høy kvalitet på innholdet som kan tilgjengeliggjøres i f.eks app eller nettbutikk. Via løsninger som API eller Content Delivery Network (CDN) er brukerne sikret riktig innhold fra MediaStore, satt opp mot enhver løsning som brukes. Så enkelt, og så bra!

Kontakt oss for tilbud

To unge kvinner med langt lyst hår foran en dataskjerm. Foto.

Hvordan fremstår du på nett?

Mange nettbutikker og app’er henter ut bilder direkte fra MediaStore. Vet du hvordan produktene deres fremstår, f.eks i nettbutikker? Skriv inn leverandørnavn, og trykk enter, så får du en enkel «digital helsesjekk».


Mangler du bilder på ett eller flere produkter? Kontakt Tradesolution Foto for bistand.

Barilla Norge

Etter at vi gikk over til MediaStore som eneste bildebank, har vi sluppet unna mye ekstraarbeid og store feilkilder. Med MediaStore kan vi ha kun én bildebank (DAM-løsning).

Det er besparende både i tid og penger for oss at vi får fotografert produktene og importert bildene inn i en bildebank som både vi og kjedene får tilgang til. Brukerne kan velge oppløsning, størrelse og fotovinkler når de skal laste ned produktbilder. Enkelt for oss og for kjedene.

Unni Irene Larsen
Trade Marketing Manager

Lurer du på noe rundt MediaStore?

Ved spørsmål rundt miljøbilder eller en av våre andre fototjenester er det bare å ta kontakt. Sammen finner vi beste løsning for veien videre, slik at dere får optimalt ut av bildene dere ønsker. Deres ønsker og vår kompetanse utgjør den lille forskjellen.

Kontakt oss om MediaStore

Mann som sitter på et bord med Tradesolution logo og kameraer i bakgrunnen. Foto.

Bildebasen er enkel og effektiv i bruk, og vil (om ønskelig) kunne fungere som en komplett mediabank for den enkelte bedrift. Bilder som lastes opp til basen er søkbare og tilgjengelig for alle identifiserte mottakere som for eksempel grossister, kjeder og aktuelle reklamebyråer. I prosessen tilknyttes metadata fra EPD-basen, dette sikrer både korrekt identifisering av produktene, effektivt vedlikehold og god kvalitetssikring av produktbildene.

Tilgang til MediaStore
Det er to måter å laste opp og beskrive produktbilder til basen:

 1. Logg inn i MediaStore og last opp bilder selv.
 2. Bestille fotografering i Tradesolutions fotostudio.

MERK! Velger dere å bruke vårt fotostudio (alt.2) vil vi som en del av grunntjenesten ta alle nødvendige markedsbilder (F-pak / D-pak i henhold til bransjestandard), knytte EPD-data til bildene, foreta enkel retusjering og laste opp materialet til MediaStore QA.

Det er mulig å kombinere alternativene.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang!

For alle abonnenter i MediaStore er det krav om:

 • Minimum ett markedsbilde av alle aktive varer i EPD-basen

 • Fullt bildesett av alle nyheter og lanseringer (se dokument nedenfor)

Fullt bildesett i forbindelse med forpaknings- og designendringer på eksisterende produkter (se dokument)

I dokumentene finner du blant annet informasjon om:

 • Viktige definisjoner

 • Bildevinkler, produkter og bildesett

 • Tidsfrister

 • Fysiske og visuelle krav til bildene

 • Bestilling av tjenester i Fotostudio

 • Eksempler

Det gjøres oppmerksom på at dokumentene ovenfor vil oppdateres fortløpende – dette vil kunne medføre endringer i aktuelle krav, frister og betingelser. Endringene vil ikke bli varslet.

MERK! Vi oppfordrer alle abonnenter til å være tidlig ute med å få aktuelle produktbilder på plass i henhold til frister.

Følgende regler er satt for henholdsvis Nyheter og Eksisterende varer – unntak er storhusholdningsvarer som ikke har egen emballasje, eller varer i løsvekt (eks: epler).

1. Nyheter (lanseringer)
For alle lanseringer er det et krav om:

 • Fullstendig (godkjent) bildesett innen U-3 (dvs. tre uker før lanseringsukene). Dette gjelder for alle lanseringsvinduene.

Finnes ikke bilder i basen når produktet ankommer EPD Sjekkpunkt, vil abonnenten varsles og produktbilder tas om ikke annet avtales. Det er viktig å sende «feilfrie» produkter (fine etiketter, lite skraper, etc.), slik at man unngår unødvendig retusjeringsarbeid i fotoproduksjonen. Ved feil eller skader på produkter tar vi kontakt med produkteier.

Alle bildene i bildesettet til et produkt skal være godkjent etter kravene beskrevet i dokumentet; «Krav til produktbilder og produkteier» (se lenke i avsnittet over).

2. Aktive varer i EPD-basen
For alle eksisterende aktive varer som ligger i EPD, innføres en 2-stegs prosess i forhold til krav om bildesett:

 • Minimum 1 godkjent bilde

Bilder skal være godkjent etter kravene til bildekvalitet beskrevet i dokumentet; «Krav til produktbilder og produkteier».

Prisliste EPD og MediaStore 2024

Prisliste Fotostudio 2024

Kontakt oss på e-post: salgmediastore@tradesolution.no eller telefon 4000 7475 så hjelper vi deg!

Trenger du support i MediaStore? Vi hjelper deg gjerne!

Send oss en mail på: mediastore@tradesolution.no  så hører du raskt fra oss.