Gå til innholdet
Tradesolution > Support > Søknadsskjema abonnement EPD og MediaStore

Søknadsskjema abonnement EPD og MediaStore

Viktig informasjon

Tradesolution samler personopplysninger for at vi skal håndtere din søknad. Informasjonen deles ikke videre med andre, og behandles i henhold til vår personvernerklæring

Mangler du GLN?

Søk om dette hos GS1 Norway
Les alt om GLN

Mangler du Grønt Punkt ID?

Bli medlem av Grønt Punkt Norge
Les alt om Grønt Punkt Norge AS

Registreringsformer ved bruk av EPD

Den mest vanlige registreringsformen i EPD er via et webgrensesnitt. Denne metoden inngår automatisk som en del av abonnementet i EPD.
Ved eventuelle spørsmål, kontakt EPD support.

Ved tegning av abonnement får leverandøren tildelt et brukernavn og passord til EPDs webløsning. Dette gir tilgang til direkteregistrering av produktinformasjon i et webskjema.

Våre kunder, eiere og partnere