Gå til innholdet

Produktfoto og miljøbilder
– proffe fotografer, moderne fotostudio

Tradesolution Foto har i dag tre fotostudioer hvor vi har rendyrket en tjeneste for at dine produkter skal skinne, uansett om bildene skal brukes i en mobilapp, i annonser, på store boards eller på kinolerret. Vi vet hvordan bildene brukes, hva som kreves, og hvordan få det til, og hjelper deg hele veien fra A-Å! La oss utgjøre forskjellen for at deres produkter blir tilgjengelig på beste mulige måte for dine kunder!

Fotograf som fotograferer en olivenoljeflaske
Magasinannonse med olivenolje
Hånd som holder mobiltelefon med dagligvare nettbutikk
Reklameboard med på flyplass med Tradesolution olivenolje

Produktfoto tilpasset alle digitale flater
– Se 100% ut overalt

Det blir stadig viktigere å være synlig i alle kanaler, og ha bilder som er tilpasset enhver bruk. Bilder tatt i vårt fotostudio leveres høyoppløst, slik at produktene dine fremstår representativt og selgende, over alt! Ikke overlat noe til tilfeldighetene, men velg kvalitet. La oss ta bildene for dere.

Sømløs distribusjon

Bestill fotografering hos Tradesolution ved å sende produkter til EPD Sjekkpunkt, og vi fikser resten!
Vi sørger også for godkjenning hos QA og publisering i MediaStore med de rette tilgangene.

Steg en foto. Illustrasjon.
Foto

Produktet ankommer vårt fotostudio, der det blir fotografert etter bransjens definerte standard.

Steg 2 sjekkpunkt. Illustrasjon.
QA/Kontroll

Etter at bilder er tatt sendes bildene til kvalitetssikring.

Steg 3 MediaStore. Illustrasjon.
MediaStore

Når bildene er godkjent, publiseres de i MediaStore. Her har du full oversikt over egne bilder, og de kan tilgjengeliggjøres for samarbeidspartnere og butikker/kjeder.

Steg 4 del tilgang. Illustrasjon.
Del tilgang

Når bildene er publisert i MediaStore er det enkelt å dele videre med andre. Flere nettbutikker henter automatisk bilder fra MediaStore.

Våre fototjenester

Vi dekker hele spekteret av fototjenester, og hjelper deg å fremme salg av dine produkter.
Les mer om de enkelte tjenestene under.

Produktbilde av to plastflasker med kaffe og te. Foto.

Produktbilder

Produktbilder er ditt utstillingsvindu, som benyttes i alle flater i forbindelse med salg og markedsføring. Vi hjelper deg å fremstå på en representativ og selgende måte.
Mer om produktbilder

Yoghurt-pakning og mobiltelefon med yoghurt nettbutikk. Grafikk

Mobile friendly hero images / mobilvennlige bilder

Når du trenger mer selgende bilder skreddersydd for mobilapper og små digitale flater. Vi hjelper deg med å tydeliggjøre produktets egenskaper som merke, smak, mengde, antall osv.
Mer om Hero Images

Eksempel på 3D-mockup. Grafikk.

3D mockups

Trenger du bilder før produktet er ferdig? Vi designer produktet, og gjør det så virkelig og naturtro som mulig. Resultatet blir like bra som om bildet var tatt i vårt fotostudio.

Miljøbilder

Trenger du litt ekstra magi rundt produktet ditt? I miljøbilder settes produktet inn i et studioskapt miljø, som gjør produktet mer delikat og fristende – og mer selgende.
Mer om miljøbilder

Topp moderne fotostudioer

Våre topp moderne fotostudioer er skreddersydd for en effektiv produksjon av høy kvalitet, alt for at du skal få de bildene du trenger. Med våre fire faste fotografer med lang fartstid fra bransjen, har vi en unik spisskompetanse som gjør av vi leverer kvalitet – hver eneste gang.

Behov for mer enn vanlige produktbilder og miljøbilder?
Vi tilbyr også 3D, Hero Images / mobilvennlige bilder og grafiske tjenester.

Fotograf i profesjonelt fotostudio fotograferer lilla produkt på glassbord. Foto.

Hennig-Olsen Is

Vi benytter Tradesolution sitt Fotostudio fordi vi vet at vi får bilder av god kvalitet, til riktig tid og til en god pris. Det gir oss trygghet i hverdagen at vi vet at vi får et kvalitetsprodukt tilbake fra Tradesolution Fotostudio, slik at vi kan fokusere på å lage kremen av iskrem.

Vi har alle våre produkter som selges i Norge registrert i EPD-basen. I tillegg bruker vi tjenestene Fotostudio, der alle våre produkter er tatt bilde av – og MediaStore, som er en bildebank og DAM-løsning.

Målfrid Kolbjørnsen
Produktutviklingssjef

Snåsavann

Da vi lette etter en leverandør for våre produktbilder fremsto Tradesolution som en kunnskapsrik leverandør som var villig til å gjøre det ypperste for å tilfredsstile våre behov. Tradesolution Fotostudio hjelper oss med produktfotograferingen og bildebehandlingen som senere brukes i markedsmateriell.

Produktene våre har fått et betydelig løft, samtidig som vi har fått tilgang til personer med bred kompetanse og som kan gi oss råd som vi kan stole på.

Patrick Ånonli
Administrasjon og salg