Gå til innholdet

Utvikling og samarbeid
– til beste for norsk dagligvare og servering!

Store ringvirkninger i en viktig bransje

Dagligvare og servering er en av Norges største og viktigste verdikjeder.
Vi i Tradesolution er stolte av å utvikle bransjetilpassede IT- og samhandelsløsninger
som skaper vekst og effektivisering for hver enkelt aktør, og store ringvirkninger for hele bransjen.

 

Våre ansatte    Vår kompetanse    Jobb i Tradesolution

To menn med ryggen til som ser på en Ipad i en dagligvarebutikk .Foto

Vi er Tradesolution

Med dyktige medarbeidere, et tett bransjesamarbeid og nesten 30 år i dagligvarebransjens tjeneste, har vi en unik kompetanse til å hjelpe bransjen med effektiv samhandling, og hver enkelt aktør med å nå sine mål.

Utviklingen av våre IT- og samhandlingstjenester skjer i tett samarbeid med aktørene i markedet hvor både kompetansegrupper og den enkelte kunde bidrar.

Kompetansegrupper og bransjesamarbeid

Portrett. Foto

The Tradesolution Way

…er vår måte å drive selskapet på. Samarbeid på tvers av fagområder gir de beste resultatene, og kompetanse er viktig. Vi skal alltid ha kunden i fokus, og være en bærekraftig og lærende organisasjon med kontinuerlig faglig utvikling.

Hos oss jobber mange kloke hoder med kompetanse innen:
IT-utvikling, UX, masterdata, foto, vareflyt og logistikk, marked og kommunikasjon.
Vi skal tørre å utfordre, være lidenskapelige, bry oss og til å stole på. Vi vokser og er alltid interessert i dyktige fagfolk.

Menneskene og vår kompetanse

ABC til dagligvarehandelen. Illustrasjonsbilde

Spirit

Spirit er et datterselskap av Tradesolution, og er et rendyrket retailbyrå med fokus på shopper og trade marketing.

Et team av dyktige idéutviklere og kreatører hjelper til med salgsutløsende kommunikasjon som engasjerer.

Spirit har spesialisert seg på innsalg og kommunikasjon til kjedekontorer, butikk og shopper. Basert på innsikt fra egne markedsundersøkelser, utvikles konsepter fra idé til suksess.

Mer om Spirit Gruppen

UX Lead

MARTINA

"

Jeg er UX lead i Tradesolution. I vårt arbeidsmiljø er vi tett på kundene og jobber kryssfunksjonelt for å skape de beste kundeopplevelsene. Jeg har flere års erfaring innen UX, en mastergrad i Interaksjonsdesign, og en doktorgrad i kunst. Det beste med Tradesolution er jeg får tillit til å videreutvikle meg i faget mitt, og har kollegaer som støtter og utfordrer meg.

UTVIKLER

AMIN

"

Jeg er front end-utvikler i Tradesolution, og jobber med utvikling av det som er synlig for kundene våre i våre applikasjoner. Vi bruker ulike typer verktøy, teknikker og teknologier. Vi er et team med gode kollegaer som har ekspertise innen hver våre fagfelt, og dyp forståelse av forretningsløsninger.

Jeg er utdannet IT-ingeniør i Iran og har noen års erfaring med utvikling.
På fritiden leker jeg med min lille sønn, hører på podcaster, leser artikler og ser på fotball.

Analytiker

IVONNE

"

Som analytiker i Tradesolution jobber jeg i tett samarbeid med kundene for å levere datadrevne løsninger til ulike deler av kundens organisasjon.
Jeg er utdannet mekatronikkingeniør, og jobbet tidligere som Business Intelligence konsulent.
Tradesolution er et selskap med et stort potensial, mye spennende kompetanse og et hyggelig miljø som tør å utfordre.

Hva kan vi hjelpe deg med? Ta kontakt

Martin Aannestad

Administrerende direktør, ASKO Oslo AS

"

Gjennom Tradesolutions tjenester og løsninger øker vi tilgjengeligheten og kvaliteten på viktig data som benyttes i hundrevis av systemer i verdikjeden. Med «riktig første gang» sparer vi utrolig mye tid og penger, og det er med å redusere matsvinn. Dette kommer både forbrukeren og miljøet til gode.

Helge Hasselgård

Adm. direktør, DLF

"

Merkevareleverandørene jobber kontinuerlig med produktvikling og innovasjon for å kunne gi forbrukerne god kvalitet, trygge og bærekraftige produkter og et spennende utvalg når de står ved hylla. I dette krevende arbeidet bidrar Tradesolution med viktig innsikt og smarte løsninger.

Mangfold og likestilling

Våre kunder og samarbeidspartnere er forskjellige, og det er vi også. Tradesolution jobber aktivt med mangfold, likestilling og trivsel på arbeidsplassen. Vi er en dyktig og trivelig gjeng med kvinner og menn, i ulike aldre, med variert kompetanse, fra mange nasjonaliteter. Vi tror at en god miks av folk med lang erfaring og nyutdannede gir oss det beste miljøet og de beste resultatene.

Rapport Mangfold og likestilling

Bærekraft og miljø

Med våre IT- og samhandlingstjenester bidrar vi til en enklere og mer effektiv hverdag for hver aktør, og for hele dagligvare- og serveringsbransjen. Det er bra til miljøet. I tillegg har vi, i samarbeid med leverandørene, en avtale med Matsentralen som hjelper vanskeligstilte. Tradesolution er Miljøfyrtårn-sertifisert. Mer om vårt bærekraftsarbeid.

Miljø- og klimarapport

Mer om vårt bærekraftsarbeid

Meld deg på våre nyhetsbrev

Fyll inn din kontaktinformasjon og bli oppdatert på våre løsninger og nyheter.

Klikk her for påmelding

Jeg ønsker nyhetsbrev om

Ved påmelding vil du automatisk motta nyhetsbrev fra Tradesolution. Dette utgjør 1-3 nyhetsbrev i måneden. Ved å melde deg på våre nyhetsbrev samtykker du i å være kjent med vår Personvernpolicy