Gå til innholdet

MediaStore Bedrift

MediaStore Bedrift er en tilleggstjeneste til MediaStore Bransjearkivet. En skreddersydd DAM-løsning for store og små i dagligvarebransjen, som gir deg full kontroll på selskapets bilder og markedsmateriell. Kategoriser som du ønsker og del tilgang. Raskt og enkelt!

 

MediaStore bedrift

En skreddersydd DAM-løsning for store og små bedrifter i dagligvarebransjen, som gir deg full kontroll på selskapets bilder og markedsmateriell. Kategoriser som du ønsker og del tilgang. Raskt og enkelt.

Hvorfor MediaStore Bedrift?

Å ha gode og riktige bilder tilgjengelig er rett og slett utrolig viktig for salg!

MediaStore Bedrift er en tilleggstjeneste til MediaStore, som automatisk speiler bilder mellom bransjearkivet og et eget bedriftsarkiv. Dette gir deg alle fordelene med en tradisjonell DAM-løsning som lagring-, deling-, backup, kategoriseringer og søk, samtidig som bildene enkelt koordineres mot bransjebasen. Da nyter du godt av å kunne samle alle bilder på ett sted – dele det du vil med de du vil, og samtidig ha mulighet til å utnytte ferdig bransjeinfrastruktur som sikrer kvalitet og synlighet på flater bransjeaktørene benytter.

""

Alle bilder på ett sted

Vi ønsker å gjøre hverdagen din enklere. Så siden du kanskje allerede har mange av produktbildene i MediaStore, utviklet vi en DAM-løsning slik at alle dine andre bilder også kan ligge trygt samlet hos oss. Én innlogging til alle dine bilder og markedsmateriell, må da være bedre enn to…eller tre…?

Kontakt oss om MediaStore Bedrift

Alltid riktige produktbilder

Si farvel til utgåtte produktbilder. Vi vet hvor tidkrevende det er å holde bildebanken oppdatert med riktige produktbilder. Gjennom å utnytte logikken som brukes i MediaStore, ryddes det automatisk i produktbildene dine. Rett og slett enklere og færre feil! Endringer som gjøres i EPD-basen og MediaStore oppdateres automatisk til bedriftsarkivet.

Les mer om MediaStore Bransjearkiv

""

Full oversikt over alle bilder
– nye og gamle

Løsningen gir gode søk og oversikt på tvers av arkiv og mapper. Også historiske bilder! Et viktig element i MediaStore er at produktbildene ordnes i produktsett, slik at alle bilder knyttet til et produkt kommer frem i søk og oversikter, inklusive historiske bilder! Det er enkelt å lage og lagre egne tagger og inndelinger på produkter, og metadata (fra EPD) følger bildene.

Kontakt oss for mer informasjon om MediaStore Bedrift

Kvalitetskontroll av bildene dine

Gode bilder er viktig. Man taper rett og slett salg og penger på dårlige foto. Hvis du er usikker på om bildene dine er gode nok kan vi sjekke for deg. Enten maskinelt eller manuelt.

""
""

Last opp bildene
ett sted

Det tenker vi er det enkleste. Mange av bildene dine er allerede i MediaStore, så ved å ha et abonnement i MediaStore Bedrift, slipper du å laste opp de samme bildene enda ett sted for å dele dem med verden. Og kollegaen.

Kontakt oss, så hjelper vi deg

Tilpass og del på flere flater

Bilder som ligger i Bedriftsarkivet kan enkelt åpnes lokalt på egen maskin, hvor du kan redigere bildene, for så automatisk synkronisere dette til basen. Det er også laget funksjonalitet for at du enkelt kan dele enkeltbilder via for eksempel epost, eller direkte på sosiale medier.

""

Enkel rollebasert tilgang – manuelt eller maskinelt

Journalisten trenger kanskje bare se de nye produktene artikkelen skal handle om? Du velger selv hvem som skal ha tilgang til hva. Det er sikrere, mer effektivt og gir deg også muligheten til å lagre for eksempel  innovasjonsskisser og produkter som ennå ikke er lansert, og ingen skal se før produktet er lansert i butikk. Det er mulig å å tildele andre både permanente- eller tidsbestemte tilganger.

Løsningen kan også tilpasses med hensyn til funksjonalitet og håndtering av bilder. Det er også mulig å sette opp integrasjoner mot andre interne systemer, som for eksempel ERP, PIM, nettbutikk osv.

Kontakt oss for et uforpliktende møte