Gå til innholdet
Tradesolution > EPD > VetDuAt.no

VetDuAt.no – En kilde og døråpner til dine merkevarer!

VetDuAt.no skal være en døråpner til dine merkevarer. Gjennom teknologi, etablerte bransjeløsninger og felles innsats, forsterkes nå bransjeportalen med bilder også for servering!

Bilder av produkter til servering ble tilgjengelig i MediaStore og VetDuAt.no fra 15.oktober 2020

Hva må du gjøre for å være klar?

Etter innspill fra bransjen er det blitt gjort en del endringer og tilpasninger i kravene til bilder i segmentet Servering/Storhusholdning. Dette gir deg som leverandør større frihet i å velge hvilke bilder som bør eksponeres, men stiller samtidig krav til at hver enkelt tar ansvar for at det eksisterer bilder som fremmer deres produkt best mulig i de kanaler de er representert, og at du velger hvilket bilde som skal være ditt anbefalte.

Under får du en rask innføring i hva du trenger å gjøre, for at din bedrift er oppdatert og klar!

Merk ditt anbefalte bilde!

I tillegg til at kravene til produktbilder er tilpasset servering, kan du som leverandør også anbefale hvilket bilde du mener skal være ditt hovedbilde for hvert produkt. Dette kan dine kunder velge å hente ut som første prioriterte bilde. I tillegg vil dette være det bildet som er synlig på VetDuAt.no og blir hovedbilde i MediaStore.

Dette fikser du i MediaStore ved å trykke på knappen «Sett anbefalt bildevinkel» for hvert enkelt aktuelt produkt.

Logg inn i MediaStore

Husk! Dette må være på plass innen 15. oktober

Det er også lagt opp til større fleksibilitet i forhold til antall bilder, og hvilke bilder som bør være. Anbefalingen er minimum to bilder, men husk! Det bør legges inn flere bilder for å imøtekomme alle behov hos dine kunder.

Profilering av din bedrift på VetDuAt.no

Det er ikke mye mer du behøver å gjøre. Produktinformasjon (inkludert bilder) blir tilgjengelig i VetDuAt. Informasjonen henter vi automatisk fra EPD og MediaStore.

I tillegg til å profilere ditt selskap og dine produkter, gir VetDuAt.no deg et inntrykk av hvordan dine produkter fremstår på nett.

Det eneste du behøver å gjøre er å legge til et profilerende bilde, en logo og en liten beskrivelse av bedriften. Dette gjøres enkelt på noen minutter (se veiledning)

Veiledning på bedriftsprofilering

Laptop med animasjon av Dr. Oetker nettside VetduAt.no. Animasjon.

Om noe likevel ikke stemmer, hva gjør jeg?

All informasjon som publiseres på VetDuAt.no hentes fra kildene EPD-basen og MediaStore. Det betyr at om noe likevel ikke stemmer, så er det i disse kildene at noe må endres eller oppdateres.

Vi oppfordrer derfor alle til å ta en gjennomgang av egne produkter, slik at informasjonen er mest mulig utfyllende og profilerende.

Logg inn i EPD 

""

Tips om noen av dine produkter ikke vises korrekt i VetDuAt.no

For at et produkt skal bli tilgjengelig i portalen og til riktig tid, må to faktorer være på plass i EPD-basen!

  1. VetDuAt.no være en godkjent datamottaker for at det skal bli publisert (se illustrasjon pil 1.)
  2. Produktet må merkes med informasjonen om når dette skal være tilgjengelig fra, om det ligger en begrensning på dette (for eksempel kommende lanseringer – se illustrasjon pil 2 og 3)

 

Vi anbefaler at alle dine produkter merkes med VetDuAt som godkjent datamottaker. Dette kan enklest løses ved å gi VetDuAt.no en Gruppegodkjenning (gjøres under menyvalget Mottakere i EPD-basen). Da vil alle dine produkter automatisk bli vist i VetDuAt.no, og du slipper å tildele dette manuelt på hvert enkelt produkt.

Om det unntaksvis eller midlertidig ønskes en «blokkering» av informasjonen (ref. punkt 2), er det tre alternative måter å gjøre dette på – vær oppmerksom på forskjellen mellom disse!

  • Lanseringsdato – Alle datamottakere vil motta informasjonen, men det vil ikke publiseres på VetDuAt før etter denne datoen (se illustrasjon pil 2.) Brukes for kommende lanseringer.
  • Produktinformasjon synlig fra – Ingen datamottakere (inkludert VetDuAt) vil motta informasjon om produktet før etter denne datoen (se illustrasjon pil 3.) Kan være aktuelt valg på for eksempel produkter som kun er i intern planleggingsfase og som det jobbes med frem mot senere lanseringer.
  • Fjern VetDuAt som godkjent datamottaker – Produktinformasjonen vil ikke kunne publiseres (uavhengig av eventuelle datomerkinger), før VetDuAt blir en godkjent datamottaker blir publisert

Logg inn i EPD 

Skjermbilde fra Tradesolution med forklaring til VetDuAt. Illustrasjon.

Ønsker du hjelp?

Har dere spørsmål eller ønsker veiledning med å oppdatere informasjonen i VetDuAt.no?

Ta kontakt for mer informasjon om VetDuAt.no

""