Gå til innholdet

Conaxess Trade Norway er importør av en rekke merkevarer med bred kategori og kanaldekning. Lokal markedskunnskap kombinert med et solid markedsapparat er med å utgjøre den effektive og resultatorienterte salgsorganisasjon som Conaxess er.

Utfordringen

I Conaxess Trade Norway henger høy effektivitet og suksess tett sammen. Utfordringen deres har vært å finne et arbeidsverktøy som sørget for akkurat dette. «Vi ønsket en løsning som kunne bistå med effektiv kommunikasjon mellom salgsapparat og salgsledelse. Oppdatert og relevant informasjon om salgsoppgaver, kampanjer, rapportering og møteplanlegging må til enhver tid kunne tilrettelegges på en effektiv måte. Vi landet på salgssøtteløsningen ARAwin», forteller Stein Ingar Østvold, Sales Manager.

Resultatet

Conaxess Trade Norway AS har nå brukt salgstøtteløsningen i mange år.

«Tidligere brukte vi mye tid på å sikre at salgsapparatet var oppdaterte på salgsplaner m.m. I dag får vi raskt distribuert nødvendig informasjon med salgsapparatet. Med oppkjøp og vekst, blir stadig flere medarbeidere knyttet til løsningen. Vi tar håndterer i dag over dobbelt så mange produkter, og jobber i flere kategorier i butikk enn tidligere. Dette betyr at langt flere kampanjer og aktiviteter skal følges opp og rapporteres. ARAwin gjør det enkelt for oss å håndtere de økende oppdragsmengdene, og bidrar til høy effektivitet», sier Østvold.

Les mer om tjenesten salgsstøtte