Gå til innholdet

Vi har utvidet vårt fotostudio med en fotorobot! Dette betyr høyere kapasitet til lavere pris. Med fotoroboten kan vi ta unna en rekke standard produktbilder (packshots) raskt og enkelt. Høyere effektivitet betyr også at vi kan ta space-bilder til enda lavere pris!

Ta kontakt for mer informasjon og bestilling av oppdrag – fotostudio@tradesolution.no

 

Snåsavann AS henter sitt smakfulle drikkevann fra kilden «Snåsa» i Nord-Trøndelag. Selskapet ble etablert i 2011 og vannkilden ble i 2013 godkjent som «naturlig mineralvann» av Mattilsynet. Tradesolution AS leverer i dag tjenester fra EPD, Fotostudio og MediaStore til Snåsavann AS.  

Utfordringen

«Da vi lette etter en leverandør for å ta våre produktbilder fremsto Tradesolution som en kunnskapsrik leverandør som var villige til å gjøre det ypperste for å tilfredsstille våre behov», forteller Patrick Ånonli, i administrasjon og salg hos Snåsavann AS. 

Snåsavann AS har vært samarbeidspartner med Tradesolution AS siden 2016 og lanserte sin egen merkevare «Snåsa naturlig mineralvann» høsten 2017. Snåsa naturlig mineralvann leveres i små og unike glass- eller plastflasker.  

Resultatet

Videre forteller Patrick Ånonli: «Tradesolution Fotostudio hjelper oss med produktfotografering og bildebehandling som senere brukes som markedsmateriell. Disse bildene oppbevares i Tradesolution MediaStore, som er en bildebank (DAM-løsning) som knytter våre produktbilder opp mot EPD-basen». 

«Etter at Snåsavann startet samarbeidet med Tradesolution har vi klart å få en fot inn i dagligvarebransjen. Produktene våre har fått et betydelig løft fra et profileringsståsted samtidig som vi har tilgang til personer med bred kompetanse og som kan gi oss gode råd som vi kan stole på», avslutter Ånonli.