Gå til innholdet
Tradesolution > Artikler > Tradesolution satser på Supply Chain Management med Daniel som Commercial director

Tradesolution satser på Supply Chain Management med Daniel som Commercial director


Effektiv logistikk og transport er en viktig suksessfaktor for dagligvarebransjen – både i forhold til lønnsomhet og bærekraft. Tradesolution satser nå tungt på Supply Chain Management for dagligvare. Til å lede satsningen ansatte vi Daniel Hessen som ny Commercial director.

Potensiale i hundremillionersklassen

Administrerende direktør i Tradesolution, Sigmund Berle Jensen mener at mer effektiv samhandling har potensiale i hundremillionersklassen.
Foto: Øyvind Nustad, Tradesolution

Med mange aktører, systemer, personer, transaksjoner og avvik, har en mer effektiv samhandling i vareforsyningsprosesser et potensiale i hundremillionersklassen for bransjen, samt potensiale for store besparelser for den enkelte bedrift. Effektiv samhandling er også viktig i forhold til bærekraft og matsvinn.

Sigmund Berle Jensen, Administrerende direktør, Tradesolution

Tradesolution med bred erfaring innen Supply Chain Management – fra TakeCargo og ASKO Maritime

Med utvikling og drift av samhandlingsplattformen TakeCargo for dagligvarebransjen, har Tradesolution mange års erfaring med Supply Chain Management.

Tradesolution ble også valgt til å utvikle logistikkløsningen for ASKO Maritimes selvkjørende sjødroner som ble sjøsatt høsten 2022.

Nå jobber Tradesolution med å utvikle samhandlingsplattformen Bridge med flere tjenester, og en egen organisasjon for morgendagens samhandlingsløsninger.  

Fra selvkjørende robothjul til norsk dagligvare

Daniel Hessen har nå et par måneders fartstid som Commercial Director for Supply Chain Management i Tradesolution, og er allerede kommet godt i gang med det spennende arbeidet. Daniel kommer fra stillingen som Chief Commercial Officer i wheel.me, som leverer selvkjørende robothjul. Han har erfaring med å jobbe internasjonalt mot store, globale selskaper innen logistikk og produksjon.

Daniel Hessen, Commercial director Supply Chain Management, Tradesolution
Målet til Daniel Hessen, Commercial director i Tradesolution, er å bygge den beste samhandlingsplattformen for dagligvarebransjen.
Foto: Kjersti Kallevik, Tradesolution

Mitt ønske er å bygge den beste samhandlingsplattformen for dagligvarebransjen, med et team som gir stor verdi for kundene våre. Plattformen vi utvikler skal effektivisere forsyningskjeden ved å få kontroll på store mengder data, samt forbedre hvordan aktørene i bransjen jobber og kommuniserer med hverandre. Her ligger det et utrolig spennende potensiale, sier Daniel på spørsmål om mulighetene for området.

Daniel Hessen, Commercial director, Tradesolution
Forfattere og bidragsytere til denne artikkelen:

Kjersti Kallevik

Markedskonsulent / Digital markedsfører, Tradesolution

Daniel Hessen

Commercial director Supply Chain Management, Tradesolution

Sigmund Berle Jensen

Administrerende direktør, Tradesolution

Del artikkelen

Andre artikler du kan være interessert i:

Meld deg på våre nyhetsbrev

Fyll inn din kontaktinformasjon og bli oppdatert på våre løsninger og nyheter.

Klikk her for påmelding

Jeg ønsker nyhetsbrev om

Ved påmelding vil du automatisk motta nyhetsbrev fra Tradesolution. Dette utgjør 1-3 nyhetsbrev i måneden. Ved å melde deg på våre nyhetsbrev samtykker du i å være kjent med vår Personvernpolicy