Gå til innholdet

Increase Suite

Planlegg og utfør salgs- og markedsaktiviteter.
Følg opp, analysér resultater, og finn forbedringsmuligheter – alt i en smart, effektiv og unik løsning!

Ta kontakt om Increase
Increase Suite

Increase Management:
Når ting er enkelt,
blir mer gjort!

Strukturér og oppdater kildedata, planer,
prioriteringer og analyser - enkelt og effektivt!

Ta kontakt om Increase Management
Increase Management: <br />
Når ting er enkelt, <br />
blir mer gjort!

Med Increase Sales
skapes topplinjevekst

Våre erfaringstall viser at selgere øker effektiviteten betydelig og løfter gjennomgående salget med
Increase Sales som sitt salgsverktøy!

Ta kontakt om Increase Sales
Med Increase Sales<br />
skapes topplinjevekst

Vekst gjennom god
innsikt og analyse

Increase Insight gir deg fortløpende oppdatering av
dine data, og sørger for effektiv målstyring.

Ta kontakt om Increase Insight
Vekst gjennom god<br />
innsikt og analyse

Increase: Et komplett verktøy for vekst!

Forsterk hele kundereisen, fra planlegging til gjennomføring, av salgs-, service- og markedsaktiviteter med påfølgende rapportering og innsiktbasert analyse. Med Increase tilbyr Tradesolution en komplett, fleksibel og skalerbar pakke av funksjonalitet for CRM, salg, marketing, rapportering og analyse!

Increase er markedsleder innenfor utvidet dagligvare (dagligvare, KBS, Horeca, storhusholdning og servering) og mye mer enn bare en CRM-løsning! Increase er unik i måten kildeinformasjon knyttes sammen og vedlikeholdes automatisk, dette forenkler og effektiviserer planlegging, koordinering og gjennomføring av salgsaktiviteter og oppgaver i butikk. I tillegg knyttes data og resultater sammen til innsikt og analyse, og i kombinasjon åpner dette for videre vekst!

MANAGEMENT

Jobb smartere og mer effektivt

Planlegg og organiser salgsdistrikter, selgere, aktiviteter, kampanjer, kildedata, rapporter og analyser. Sett mål, finn og følg opp avvik. Lær av de beste selgerne – alt fra ett sted.

Utforsk Increase Management

MARKETING

Enkel oversikt over alle aktiviteter

Produktlanseringer og kjedekampanjer feiler uten god koordinering og gjennomføring av salgs- og markedsarbeidet. Med en samlet oversikt, kan salg og marked samspille optimalt!

Mer om Increase for Marketing

SALES

Hjelper deg å selge mer

Et komplett salgsstyringsverktøy skreddersydd for å effektivisere hverdagen for både salgsledelse og selger i butikk. Smartfunksjoner identifiserer muligheter og hjelper selger å prioritere oppgaver.

Utforsk Increase Sales

INSIGHT

Styringsinformasjonen du trenger

Insight hjelper deg med å bryte ned, sette sammen og forstå salgsinformasjon, som gir relevant styringsinformasjon og innsikt til å forsterke planer og foreta riktige beslutninger.

Utforsk Increase Insight

SUPPORT

Support tilpasset dine behov

Uansett om du foretrekker å finne ut av tingene selv eller trenger support innimellom: Support er alltid inkludert i våre tjenester på hverdager mellom kl. 8-16.

Kundehistorie:

Dr. Oetker

Våre kunder har høye krav til oss om effektivitet og nytte i møte med dem. Vi har derfor definert en beste-praksis for hvordan vi skal operere for å nå felles mål i samarbeid med kunden. Her er Increase Sales helt uvurderlig i måten systemet hjelper selgerne våre i å prioritere og utføre oppgavene på.

Det som gjør systemet unikt er måten det sammenfatter både data og oppgaver som hjelper selgeren i møte med kjøpmann. Med Increase har vi løftet snittsalget pr. selger. Denne veksten gir oss mange ganger innsatsen, det hjelper oss til stadig forbedringer og til å ha rett fokus og gjøre de rette valgene og prioriteringene. Sammen med kunden øker vi salget. og unngår tomt i hylla.

Funksjoner vi bruker

Kundehistorie:

Lofoten

Lofoten har hatt solid vekst de siste årene. Fra å være en lokal produsent, er produktene våre i dag å finne i butikkhyller og kjøledisker over hele landet. Vårt mål er å være i førersetet innen sjømatkategorien, og ønsker blant annet å tilby forbrukere nye produktkonsepter og emballasjeløsninger tilpasset stadig skiftende behov.

Skal vi lykkes i dette, er aktivt og effektivt salgsarbeid og gjennomføring i butikk en viktig nøkkel. Vi opplever at Increase Management og Sales hjelper oss med å være en god og attraktiv samarbeidspartner, og er med å bidrar til at vi når våre mål.

Funksjoner vi bruker

Kundehistorie:

Oluf Lorentzen

Oluf Lorentzen har siden 1869 vært stolt importør og leverandør av førsteklasses matvarer til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet. I dag har vi nær 3000 varelinjer i vårt sortiment, og jakter hver dag på nye smaker og mattrender fra alle verdenshjørner.

Skal vi klare å levere på dette målet, trenger vi et CRM- og salgsstøtteverktøy som effektivt støtter oss i hele kundereisen – fra plan til gjennomføring av salgs- og markedsaktiviteter, rapportering, oppfølging og analyse.
Vi opplever at Increase hjelper både salgsledelse og selgere med å knytte planer og aktiviteter sammen, og å holde fokus på riktige aktiviteter, med riktige produkter til de riktige kundene. Med et så bredt produktsortiment og så mange kunder, er dette avgjørende for om vi lykkes med våre mål.

Funksjoner vi bruker

Kundehistorie:

Mesterbakeren

Mesterbakeren forsyner REMA 1000 butikker over hele landet med ferske brød- og bakervarer. Vår ambisjon er å tilby det beste til norske forbrukere, uten at det koster mer!

Vi jobber hardt for at forbrukerne alltid skal finne noe som faller i smak – både nye produkter og blant favorittene vi baker hver dag. Daglig jobber vi tett med REMA 1000 og deres kjøpmenn, og vi hadde behov for et godt salgsstøttesystem som kunne gi oss bedre struktur i arbeidet kombinert med god styringsinformasjon.

Etter en grundig prosess landet vi på Increase Sales, og alt etter kort tid så vi resultater! Løsningen gir struktur på planer og løfter gjennomføring i butikk – i tillegg har vi tredoblet antall registrerte butikkbesøk i en gitt periode.

Funksjoner vi bruker

Kunder i alle størrelser bruker Increase:

Logo SalatMestern. Grafikk.
Logo Mack. Grafikk.
Logo Dr. Oetker. Grafikk.
Logo Mere Mat. Grafikk.
Logo Slåtto. Grafikk.
Logo Essity. Grafikk.
Logo Cloetta. Grafikk
Logo Conaxess Trade. Grafikk.
Logo Bama. Grafikk.
Logo Scandza. Grafikk.
Logo Arla. Grafikk.
Logo United Bakeries. Grafikk.
Logo UNIL. Grafikk.
Logo Pierre Robert. Grafikk.
Logo Lofoten. Grafikk.
Hoff logo hvit på rød bakgrunn. Grafikk.
Logo Honningcentralen. Grafikk.
Logo Haugen-Gruppen. Grafikk.
Logo King Oscar. Grafikk.
Logo Barilla. Grafikk.
Logo BrynhildGruppen. Grafikk.
Logo Mars Norge. Grafikk.
Logo Orkla. Grafikk.
Logo Nestlé. Grafikk.
Logo InBev. Grafikk.
Logo Swedish Match. Grafikk.
Logo Findal & Krogh. Grafikk.
Logo Arvid Nordquist. Grafikk.

  Interessert i å prøve?

  Kontakt KAM

  Christen Schønfelder
  Telefon: +47 41647070
  E-post: christen@tradesolution.no

  Sivert Espeli
  Telefon: +47 91138283
  E-post: sivert@tradesolution.no

  To menn i businessantrekk som står i kontorlandskap

  Support

  Telefon: +47 4000 7475
  E-post: Increase@tradesolution.no