Gå til innholdet

Increase: Et komplett verktøy for vekst!

Forsterk hele kundereisen, fra planlegging til gjennomføring, av salgs-, service- og markedsaktiviteter med påfølgende rapportering og innsiktbasert analyse. Med Increase tilbyr Tradesolution en komplett, fleksibel og skalerbar pakke av funksjonalitet for CRM, salg, marketing, rapportering og analyse!

Increase er markedsleder innenfor utvidet dagligvare (dagligvare, KBS, Horeca, storhusholdning og servering) og mye mer enn bare en CRM-løsning! Increase er unik i måten kildeinformasjon knyttes sammen og vedlikeholdes automatisk, dette forenkler og effektiviserer planlegging, koordinering og gjennomføring av salgsaktiviteter og oppgaver i butikk. I tillegg knyttes data og resultater sammen til innsikt og analyse, og i kombinasjon åpner dette for videre vekst!

Støtter hele kundereisen

Increase er skreddersydd dynamikken og arbeidsflyten i dagligvare og servering, og støtter hele kundereisen fra plan til gjennomføring og oppfølging. Her knyttes ulike roller og oppgaver sammen i en felles modulbasert løsning, og skaleres etter behov.

Increase_Suite_hovedillustrasjon-1

Management

Kildedata // Planer // Analyser

Organiser og strukturer salgsdistrikter og selgere. Planlegg og prioriter aktiviteter, salgskampanjer og salgsoppfølging i butikk. Sett sammen analyser data og resultater – alt i et grensesnitt. Utforsk Management

Sales

CRM // Oppgaveprioritering // Økt salg

Et effektivt verktøy for selger i butikk, skreddersydd for hverdagen som møter både salgsledelse og selger i butikk.
Utforsk Sales

Marketing – Kommer i 2023!

Aktiviteter // Kampanjeplaner // Lansering

Samkjør lanseringer, kampanjer og aktiviteter i butikk. Increase hjelper med koordinering av aktivitetene – maksimer salget og unngå tomt i hylla. Få mer info om Marketing

Insight – analyse

BI-rapportering // Analyse // Innsikt

Et effektivt verktøy som hjelper salgsledelse og KAM-apparat til å bryte ned, sette sammen og forstå salgs- og markedsinformasjon, slik at du får relevant styringsinformasjon og innsikt til å kunne foreta riktige beslutninger. Utforsk Insight

Kundehistorie:

Dr. Oetker

Våre kunder har høye krav til oss om effektivitet og nytte i møte med dem. Vi har derfor definert en beste-praksis for hvordan vi skal operere for å nå felles mål i samarbeid med kunden. Her er Increase Sales helt uvurderlig i måten systemet hjelper selgerne våre i å prioritere og utføre oppgavene på.

Det som gjør systemet unikt er måten det sammenfatter både data og oppgaver som hjelper selgeren i møte med kjøpmann. Med Increase har vi løftet snittsalget pr. selger. Denne veksten gir oss mange ganger innsatsen, det hjelper oss til stadig forbedringer og til å ha rett fokus og gjøre de rette valgene og prioriteringene. Sammen med kunden øker vi salget. og unngår tomt i hylla.

Funksjoner vi bruker

Kundehistorie:

Lofoten

Lofoten har hatt solid vekst de siste årene. Fra å være en lokal produsent, er produktene våre i dag å finne i butikkhyller og kjøledisker over hele landet. Vårt mål er å være i førersetet innen sjømatkategorien, og ønsker blant annet å tilby forbrukere nye produktkonsepter og emballasjeløsninger tilpasset stadig skiftende behov.

Skal vi lykkes i dette, er aktivt og effektivt salgsarbeid og gjennomføring i butikk en viktig nøkkel. Vi opplever at Increase Management og Sales hjelper oss med å være en god og attraktiv samarbeidspartner, og er med å bidrar til at vi når våre mål.

Funksjoner vi bruker

Kundehistorie:

Oluf Lorentzen

Oluf Lorentzen har siden 1869 vært stolt importør og leverandør av førsteklasses matvarer til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet. I dag har vi nær 3000 varelinjer i vårt sortiment, og jakter hver dag på nye smaker og mattrender fra alle verdenshjørner.

Skal vi klare å levere på dette målet, trenger vi et CRM- og salgsstøtteverktøy som effektivt støtter oss i hele kundereisen – fra plan til gjennomføring av salgs- og markedsaktiviteter, rapportering, oppfølging og analyse.
Vi opplever at Increase hjelper både salgsledelse og selgere med å knytte planer og aktiviteter sammen, og å holde fokus på riktige aktiviteter, med riktige produkter til de riktige kundene. Med et så bredt produktsortiment og så mange kunder, er dette avgjørende for om vi lykkes med våre mål.

Funksjoner vi bruker

Kundehistorie:

Mesterbakeren

Mesterbakeren forsyner REMA 1000 butikker over hele landet med ferske brød- og bakervarer. Vår ambisjon er å tilby det beste til norske forbrukere, uten at det koster mer!

Vi jobber hardt for at forbrukerne alltid skal finne noe som faller i smak – både nye produkter og blant favorittene vi baker hver dag. Daglig jobber vi tett med REMA 1000 og deres kjøpmenn, og vi hadde behov for et godt salgsstøttesystem som kunne gi oss bedre struktur i arbeidet kombinert med god styringsinformasjon.

Etter en grundig prosess landet vi på Increase Sales, og alt etter kort tid så vi resultater! Løsningen gir struktur på planer og løfter gjennomføring i butikk – i tillegg har vi tredoblet antall registrerte butikkbesøk i en gitt periode.

Funksjoner vi bruker

Kunder i alle størrelser bruker Increase:

Logo Findal & Krogh. Grafikk.
Logo Multibev. Grafikk.
Logo Pierre Robert. Grafikk.
Logo Scandza. Grafikk.
Logo BrynhildGruppen. Grafikk.
Logo Lerum. Grafikk.
Logo Mesterbakeren. Grafikk.
Logo Mack. Grafikk.
Logo Barilla. Grafikk.
Logo Taga. Grafikk.
Logo Slåtto. Grafikk.
Logo Vekstgruppen. Grafikk.
Logo InBev. Grafikk.
Logo Jæder. Grafikk.
Logo Mars Norge. Grafikk.
Logo Cloetta. Grafikk
Logo Conaxess Trade. Grafikk.
Logo Aass Bryggeri. Grafikk.
Logo Mondelez. Grafikk.
Logo COOP. Grafikk.
Logo Orkla. Grafikk.
Logo Vestfold Fugl. Grafikk.
Logo Dr. Oetker. Grafikk.
Logo Arla. Grafikk.
Logo Mersalg. Grafikk.
Logo UNIL. Grafikk.
Logo SalatMestern. Grafikk.

    Interessert i å prøve?