Gå til innholdet
Tradesolution > EPD > VetDuAt.no

VetDuAt.no
– en søkeportal for dagligvare og servering

VetDuAt.no er en døråpner for dine merkevarer! Søkeportalen viser også hvordan dine produkter og ditt selskap fremstår på nett. Gjennom teknologi, etablerte bransjeløsninger og felles innsats, vises nå produktinformasjon både for dagligvare og servering.

Profilering av din bedrift og dine produkter på VetDuAt.no

I tillegg til å profilere ditt selskap og dine produkter, viser VetDuAt.no deg hvordan dine produkter fremstår på nett.

Produktinformasjon (inkludert bilder) blir tilgjengelig i VetDuAt.no når du huker av for det i EPD-basen. Informasjonen hentes automatisk fra EPD og MediaStore.

For å profilere din bedrift, trenger du kun å legge til et profilerende bilde, en logo og en liten beskrivelse av bedriften. Dette gjøres enkelt på noen minutter (se veiledning).

Veiledning på bedriftsprofilering

Laptop med animasjon av Dr. Oetker nettside VetduAt.no. Animasjon.

Om noe likevel ikke stemmer, hva gjør jeg?

All informasjon som publiseres på VetDuAt.no hentes fra kildene EPD-basen og MediaStore. Det betyr at om noe likevel ikke stemmer, så er det i disse kildene at noe må endres eller oppdateres.

Vi oppfordrer derfor alle til å ta en gjennomgang av egne produkter, slik at informasjonen er mest mulig utfyllende og profilerende.

Logg inn i EPD 

""

Tips om noen av dine produkter ikke vises korrekt i VetDuAt.no

For at et produkt skal bli tilgjengelig i portalen og til riktig tid, må to faktorer være på plass i EPD-basen!

  1. VetDuAt.no være en godkjent datamottaker for at det skal bli publisert (se illustrasjon pil 1.)
  2. Produktet må merkes med informasjonen om når dette skal være tilgjengelig fra, om det ligger en begrensning på dette (for eksempel kommende lanseringer – se illustrasjon pil 2 og 3)

 

Vi anbefaler at alle dine produkter merkes med VetDuAt som godkjent datamottaker. Dette kan enklest løses ved å gi VetDuAt.no en Gruppegodkjenning (gjøres under menyvalget Mottakere i EPD-basen). Da vil alle dine produkter automatisk bli vist i VetDuAt.no, og du slipper å tildele dette manuelt på hvert enkelt produkt.

Om det unntaksvis eller midlertidig ønskes en «blokkering» av informasjonen (ref. punkt 2), er det tre alternative måter å gjøre dette på – vær oppmerksom på forskjellen mellom disse!

  • Lanseringsdato – Alle datamottakere vil motta informasjonen, men det vil ikke publiseres på VetDuAt før etter denne datoen (se illustrasjon pil 2.) Brukes for kommende lanseringer.
  • Produktinformasjon synlig fra – Ingen datamottakere (inkludert VetDuAt) vil motta informasjon om produktet før etter denne datoen (se illustrasjon pil 3.) Kan være aktuelt valg på for eksempel produkter som kun er i intern planleggingsfase og som det jobbes med frem mot senere lanseringer.
  • Fjern VetDuAt som godkjent datamottaker – Produktinformasjonen vil ikke kunne publiseres (uavhengig av eventuelle datomerkinger), før VetDuAt blir en godkjent datamottaker blir publisert

Logg inn i EPD 

Skjermbilde fra Tradesolution med forklaring til VetDuAt. Illustrasjon.

Ønsker du hjelp?

Har dere spørsmål eller ønsker veiledning med å oppdatere informasjonen i VetDuAt.no?

Ta kontakt for mer informasjon om VetDuAt.no

""