Gå til innholdet
Tradesolution > EPD > VetDuAt vi har lansert ny bransjeportal?

VetDuAt vi har lansert ny bransjeportal?

En kilde og døråpner til dine merkevarer!

Idéen med VetDuAt.no er å tilby en bransjeportal som bistår vareleverandørene med å nå ut i markedet med informasjon om alle deres produkter. VetDuAt.no skal være en døråpner til dine merkevarer. Gjennom teknologi, etablerte bransjeløsninger og felles innsats, har resultatet blitt en helt ny bransjeportal!

VetDuAt.no er kvalitetssikret produktinformasjon rett fra kilden!

Foreløpig vises i hovedsak produkter til dagligvare. Vi jobber med løsningen slik at det blir like enkelt å eksponere produkter også til servering. Vi regner med at denne muligheten vil være på plass i løpet av høsten, og oppfordrer aktuelle leverandører frem til dette sjekker at alle produktbilder er på plass i MediaStore.

Sånn får du et profilerende og unikt uttrykk på 1-2-3

Det er ikke mye du behøver å gjøre. Produktinformasjon (inkludert bilder) er allerede tilgjengelig i VetDuAt. Informasjonen henter vi automatisk fra EPD og MediaStore.

Det eneste du behøver å gjøre er å legge til et profilerende bilde, en logo og en liten beskrivelse av bedriften. Dette gjøres enkelt på noen minutter (se veiledning)

Veiledning på 1-2-3

Om noe likevel ikke stemmer, hva gjør jeg?

All informasjon som publiseres på VetDuAt.no hentes fra kildene EPD-basen og MediaStore. Det betyr at om noe likevel ikke stemmer, så er det i disse kildene at noe må endres eller oppdateres.

Vi oppfordrer derfor alle til å ta en gjennomgang av egne produkter, slik at informasjonen er mest mulig utfyllende og profilerende.

Logg inn i EPD 

Tips om noen av dine produkter ikke vises korrekt i VetDuAt.no

For at et produkt skal bli tilgjengelig i portalen og til riktig tid, må to faktorer være på plass i EPD-basen!

  1. VetDuAt.no være en godkjent datamottaker for at det skal bli publisert (se illustrasjon pil 1.)
  2. Produktet må merkes med informasjonen om når dette skal være tilgjengelig fra, om det ligger en begrensning på dette (for eksempel kommende lanseringer – se illustrasjon pil 2 og 3)

 

Vi anbefaler at alle dine produkter merkes med VetDuAt som godkjent datamottaker. Dette kan enklest løses ved å gi VetDuAt.no en Gruppegodkjenning (gjøres under menyvalget Mottakere i EPD-basen). Da vil alle dine produkter automatisk bli vist i VetDuAt.no, og du slipper å tildele dette manuelt på hvert enkelt produkt.

Om det unntaksvis eller midlertidig ønskes en «blokkering» av informasjonen (ref. punkt 2), er det tre alternative måter å gjøre dette på – hver oppmerksom på forskjellen mellom disse!

  • Lanseringsdato – Alle datamottakere vil motta informasjonen, men det vil ikke publiseres på VetDuAt før etter denne datoen (se illustrasjon pil 2.) Brukes for kommende lanseringer.
  • Produktinformasjon synlig fra – Ingen datamottakere (inkludert VetDuAt) vil motta informasjon om produktet før etter denne datoen (se illustrasjon pil 3.) Kan være aktuelt valg på for eksempel produkter som kun er i intern planleggingsfase og som det jobbes med frem mot senere lanseringer.
  • Fjern VetDuAt som godkjent datamottaker – Produktinformasjonen vil ikke kunne publiseres (uavhengig av eventuelle datomerkinger), før VetDuAt blir en godkjent datamottaker blir publisert

 

Logg inn i EPD 

Ønsker du hjelp?

Har dere spørsmål eller ønsker veiledning med å oppdatere informasjonen i VetDuAt.no?

Ta kontakt!