Gå til innholdet Reklameboard med bilde av Tradesolution nøttemix på flyplass. Grafikk.
Tradesolution > Tjenester > MyBrand

Med EPD som utgangspunkt, har du alt som skal til for å vedlikeholde og dele dine produktdata til alle kunder og kontakter fra en enkelt kilde!

EPD-basens viktigste oppgave er å sørge for at du kan registrere all din produktinformasjon på ett sted, samt å sørge for at din virksomhet enkelt kan dele data med høy kvalitet i alle relevante kanaler.

Med bransjeløsningen som utgangspunkt, kan vi sette sammen en komplett og fleksibel løsning som dekker alle dine behov for registrere-, vedlikeholde- og dele produkt- og medieinformasjon. Vi kaller løsningen MyBrand – en komplett samhandlingsplattform for hele prosessen fra utvikling av produkter til gjennomføring av kampanjer.

MyBrand gir deg en PIM-løsning og en DAM-løsning i ett – integrert med dine samarbeidspartnere!

Hvordan tilfører MyBrand verdi?

Med våre fleksible MyBrand elementer, vil løsningen gi verdi gjennom:

  • Gi bedre totaloversikt og effektivisere virksomhetens interne prosesser
  • Forbedre virksomhetens marketing- og salgsinnsats

Vi erfarer at å kunne tilby god produktinformasjon er viktig for oppmerksomhet og salg av produkter. Dette stiller krav til hvordan din bedrift håndterer produktinformasjonen. Utnytt mulighetene som ligger i en utvidet EPD-løsning!

Med en stadig økende mengde produktinformasjon, blir det fort et virvar av Excel-ark i et forsøk på å vedlikeholde alle data. MyBrand hjelper din bedrift med å håndtere all produktinformasjon, og deretter distribuere informasjonen effektivt i alle relevante kanaler. Man får samlet all produktinformasjon ett sted – både det som registreres i bransjebasen EPD, og annen produktinformasjon som du ikke ønsker å dele i fellesløsningen. En håndteringen av dette i bedriftens ERP-system blir fort for stort og lite fleksibelt – det er her MyBrand kan tilføre nytte ved å binde sammen interne kilder og eksterne kanaler – enkelt, effektivt og kostnadsbesparende!

4 trinn til gode produktdata og lanseringer i EPD – for deg som skal jobbe med grunndata!

Visste du at?

  • At det gjøres mer enn 900 maskinelle kontroller på dataene
  • At det gjøres XX manuelle kontroller i tillegg

  • At vi tilbyr måle- og kontrolltjenester som sikrer høy datakvalitet

  • At vi tilbyr hjelp til registrering av produktinformasjon

  • X

  • Z

4 Trinn til gode produktdata og lanseringer med EPD!

EPD-basen er bransjens egen produktdatabase for alle produkter i både dagligvare og servering!

Her finner du all informasjonen du trenger – kom i gang nå.

Om du vil, så kan vi hjelpe deg gjennom hele oppstartsprosessen! Ta kontakt med oss på epd@tradesolution.no eller på telefon +47 400 07 475

Høy datakvalitet er en viktig del av din merkevare!

Grunndata utgjør basisinformasjon om din virksomhets produkter og produktressurser, og er i dag helt avgjørende for å kunne selge og distribuere varene i verdikjeden

Les mer om hvorfor dette er så viktig! Ønsker du å lære mer om grunndatakvalitet – meld deg på et av våre Kurs!

Hva er nøkkelen til en vellykket produktlansering?

Skal verdikjeden fungere optimalt i det norske dagligvaremarkedet, er alle aktørene avhengig av korrekt vareinformasjon, og at den er tilgjengelig når den behøves! Les mer om Nøkkelen til en vellykket lansering!

Veiledninger, filmer og animasjoner – slik gjør du det!

I denne seksjonen finner du mer informasjon og veiledninger om hvordan du bruker- og registrerer informasjon i EPD-basen.

Husk også at vi kan hjelpe til, slik at prosessen blir mer smidig og at du kan bruke mer tid på andre ting. Ønsker du hjelp? Ta kontakt med oss på epd@tradesolution.no eller på telefon +47 400 07 475

Kontakt

Siv Bakkerud
Commercial Director, MDM & Digital Content

Telefon: +47 4000 7475
E-post: siv@tradesolution.no

Portrett av kvinne med mørkt langt hår og sort bluse. Foto.

MyBrand

«Med EPD-basen som utgangspunkt, vil du med MyBrand kunne håndtere og dele produktinformasjon med dine samarbeidspartnere i alle relevante kanaler»

Ønsker du mer informasjon om MyBrand?

Send oss en mail på:
epd@tradesolution.no