Gå til innholdet

MediaStore bedrift

En skreddersydd DAM-løsning for store og små bedrifter i dagligvarebransjen, som gir deg full kontroll på selskapets bilder og markedsmateriell. Kategoriser som du ønsker og del tilgang. Raskt og enkelt.

Hvorfor MediaStore Bedrift

MediaStore Bedrift er en tilleggstjeneste til MediaStore, som gir deg alle fordelene med en tradisjonell DAM-løsning som lagring-, deling-, backup, kategoriseringer og søk, samtidig som bildene enkelt koordineres mot bransjebasen. Da nyter du godt av å kunne samle alle bilder på ett sted, og samtidig ha mulighet til å utnytte ferdig bransjeinfrastruktur som sikrer kvalitet og synlighet på flater bransjeaktørene benytter.

Å ha gode og riktige bilder tilgjengelig er rett og slett utrolig viktig for salg! Tradesolution sin oppgave er å sikre at du som merkevareleverandør enkelt når ut til aktuelle mottakere.

Alle bilder på et sted. Faktisk

Vi ønsker å gjøre hverdagen din enklere. Så siden du kanskje allerede har mange av produktbildene i MediaStore, utviklet vi en DAM-løsning slik at alle dine andre bilder også kan ligge trygt samlet hos oss. En innlogging til alle dine bilder og markedsmateriell, må da være bedre enn to…eller tre…

 

Kontakt oss for mer informasjon

Alltid riktige
produktbilder

Si farvel til utgåtte produktbilder. Vi vet hvor tidkrevende det er å holde bildebanken oppdatert med riktige produktbilder. Gjennom å utnytte logikken som brukes i MediaStore, ryddes det automatisk i produktbildene dine – Rett og slett enklere, og færre feil!

Last opp bildene
ett sted

Det tenker vi er det enkleste. Mange av bildene dine er allerede i MediaStore, så ved å ha et abonnement i MediaStore Bedrift, slipper du å laste opp de samme bildene enda ett sted for å dele dem med verden. Og kollegaen.

Kontakt oss, så hjelper vi deg

Kvalitetskontroll av bildene dine

Gode bilder er viktig. Man taper rett og slett salg og penger på dårlige foto. Hvis du er usikker på om bildene dine er gode nok kan vi sjekke for deg. Enten maskinelt eller manuelt.

Enkel rollebasert tilgang – manuelt eller maskinelt

Journalisten trenger kanskje bare se de nye produktene artikkelen skal handle om? Du velger selv hvem som skal ha tilgang til hva. Det er sikrere, mer effektivt og gir deg også muligheten til å lagre for eksempel  innovasjonsskisser og produkter som ennå ikke er lansert, og ingen skal se før produktet er lansert i butikk.

Løsningen kan også tilpasses med hensyn til funksjonalitet og håndtering av bilder. Det er også mulig å sette opp integrasjoner mot andre interne systemer, som for eksempel ERP, PIM, nettbutikk, etc.

Kontakt oss for et uforpliktende møte