Gå til innholdet

La produktet ditt skinne

Ønsker du bilder som står frem på en poster, boards, eller i annen markedsføring? Ønsker du å gi produktet ditt det lille ekstra, la det skinne? Våre fotografer står klare til å hjelpe deg med å løfte frem produktet – sammen kan vi skape litt magi.

Løft frem produktet

Noen ganger er det ønskelig å sette et produkt inn i sitt rette element. Bruke farger, dekor, tilbehør eller annen styling for å løfte produktet. Med mer innhold og uttrykk spisses budskapet i et bilde.

Kreative uttrykk

Forskjellige flater krever forskjellig innhold. Vi skaper det uttrykket du ønsker, og sørger for at bildet har den ønskede effekt. Dette skaper vi sammen. Et bilde kan være så mye, og det er lov å la kreativiteten få fritt spillerom en gang i mellom.

Vær innovativ med oss

Hva med 360 graders bilder, 3D eller noe annet spennende? Vi har bygget en fotorobot som skal ta bildene opp til et nytt nivå, og sørge for enda mer effektivitet. Fotoroboten tar selvsagt ikke over for oss fotografer, men vil være et bra verktøy for oss for å gi deg enda mer presise og spennende bilder, raskere!

Våre fotostudio

Vi har 3 topp moderne fotostudio for effektiv produksjon av produktbilder og packshots.
Produksjonsteamet består av 4 engasjerte fotografer med lang fartstid fra bransjen, som alle kjenner
alle standarder og krav godt, som gjør at vi leverer kvalitet – hver eneste gang.

Lurer du på noe rundt miljøbilder?

Ved spørsmål rundt miljøbilder eller en av våre andre fototjenester er det bare å ta kontakt. Sammen finner vi beste løsning for veien videre, slik at dere får optimalt ut av bildene dere ønsker. Deres ønsker og vår kompetanse utgjør den lille forskjellen.

Ta kontakt med Even Skau på even.skau@tradesolution.no

Vi hjelper deg med miljøbilder!

Tradesolutions fotostudio har god kjennskap til hva som selger og hvilke bildekrav som skal oppfylles.
Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å skape salg på nett.