Gå til innholdet
Tradesolution > Publikasjoner > 250 deltakere på møte om ny EPD-base

250 deltakere på møte om ny EPD-base

I forbindelse med ny EPD-base har vi invitert til informasjonsmøter i november og desember og mer enn 250 deltakere har meldt seg på kursene. De første møtene er allerede gjennomført nå i november, med stor suksess! Totalt er det over 250 påmeldte deltakere og ved fortsettende positiv etterspørsel vil det bli satt opp flere kurs.

Ny EPD-base blir lansert 9. april 2018

Bakgrunnen for informasjonsmøtene er at Tradesolution AS lanserer ny EPD-base i april 2018. Møtet som holdes for kunder og samarbeidspartnere er gratis og varer i omtrent to timer og deltakerne deltar i en presentasjon om bakgrunnen for den nye databasen og hva som blir annerledes i ny versjon.

 

«Det er utrolig moro å kunne ønske over 250 gjester velkommen til våre informasjonsmøter om ny EPD-base og vi måtte sette opp ekstramøter for å imøtekomme behovene» – Siv Bakkerud, avdelingsleder EPD i Tradesolution AS

 

Informasjonsmøte om ny EPD-base, november 2017.

 

Et oversiktlig, nyttig og godt visualisert informasjonsmøte om Tradesolutions nye EPD-base. Nyttig for alle i bedriften som er involvert i grunndata.– Kristine Waggestad Havnes, Lofotprodukt AS i Leknes

 

Kurset avsluttes med en kort presentasjon av MediaStore og en kort Q&A-del hvor spørsmål fra forsamlingen besvarer. Kursene holdes av Siv Bakkerud, avdelingsleder EPD (bildet).

Siv Bakkerud, avdelingsleder EPD.

 

Tekst og foto: Tradesolution AS.

Ønsker dere å delta på kurs?

Ta kontakt med oss, så avtaler vi en tid.