Gå til innholdet

Skap topplinjevekst for både deg og dine kunder!

God og effektiv salgsplanlegging, gjennomføring og analyse er med å sikre maksimal avkastning. Increase Suite er alt du trenger for å styre dette arbeidet. Du kan velge funksjonalitet og skalere løsningen tilpasset ulike roller – fleksibelt og kostnadseffektivt!

Rask implementering

Start på 1-2-3, det kreves ikke store kundetilpasninger
– fungerer “rett ut av boksen”.

Alltid tilgjengelig

Kan brukes på pc, nettebrett og mobil om hverandre. Mobile enheter synkroniseres fortløpende.

Fleksibel og skalerbar

Velg funksjonalitet tilpasset behov og roller i din bedrift, og betal kun for dette. Utvid funksjonalitet ved behov.

Integrer egne data

Utover de kildedata som allerede er tilgjengelig i løsningen er det mulig å integrere egen datakilder som for eksempel priser.

MANAGEMENT

Jobb smartere og mer effektivt

Planlegg og organiser salgsdistrikter, selgere, aktiviteter, kampanjer, kildedata, rapporter og analyser. Sett mål, finn og følg opp avvik. Lær av de beste selgerne – alt fra et sted.

Utforsk Management

MARKETING KOMMER I 2020!

Enkel oversikt over alle aktiviteter

Produktlanseringer og kjedekampanjer feiler uten god koordinering og gjennomføring av salgs- og markedsarbeidet. Med en samlet oversikt, kan salg og marked samspille optimalt!

Jeg vil vite mer

SALES

Hjelper deg med
å selge mer

Et komplett salgsstyringsverktøy skreddersydd for å effektivisere hverdagen for både salgsledelse og selger i butikk. Smartfunksjoner identifiserer muligheter og hjelper selger til å prioritere oppgaver.

Utforsk Sales

INSIGHT

Styringsinformasjonen du trenger

InSight hjelper deg med å bryte ned, sette sammen og forstå salgsinformasjon, som gir relevant styringsinformasjon og innsikt til å forsterke planer og foreta riktige beslutninger.

Utforsk InSight

SUPPORT

Support tilpasset dine behov

Om du er en som elsker å finne ut av tingene selv og som mener brukersupport er unødvendig, eller om ønsket er dedikert oppfølging, så har vi supportpakke som passer. Uansett hva du velger, har du alltid fri support hverdager mellom 08-16.

Sammenlikn pakker