Gå til innholdet
Tradesolution > Er du klar for høsten?

Er du klar for høsten?

Med høsten følger budsjettarbeid, salgsplanlegging, salgsinnspurt og forhandlinger. Vi hjelper deg med rapporter som er viktig for innsiktsfulle vurderinger og å fatte gode beslutninger. Våre rapporter gir deg faktabasert innsikt i markedet og konkurrenter. Rapportene leveres raskt og er klare for bruk i presentasjoner.

Rapportene gir innsikt i:

 

  • Markedsutvikling
  • Konkurrentanalyse
  • Varegruppeutvikling
  • Produktendringer
  • Leverandørprestasjoner
  • Kjedeutvikling

 

Pris per varegruppe kr. 1.990.
Leveres på 1-2 arbeidsdager.

Varegruppeutvikling

Hvordan utvikler volumsalget seg og hva driver utviklingen? Våre varegruppeanalyser gir deg innsikt i varegruppeutvikling nedbrutt på bransje og segment.

Bestill rapport

Varegruppens leverandørstruktur

Hvilke markedsandeler har de ulike leverandørene i varegruppen? Hvilke leverandører driver veksten og hvem vinner eller taper? Våre leverandøranalyser gir deg svarene.

Bestill rapport

Segment- og produktprestasjoner

Hvordan presterer dine produkter og konkurrerende leverandører i varegruppen? Få en sammenligning av volumendringer og andeler gjennom vår rangeringsrapport.

Bestill rapport

Kjedenes varegruppeprestasjoner

Hvilke kjeder er dominerende aktører i varegruppen og hvilke kjeder driver varegruppeveksten? Rapporten viser denne utviklingen.

Bestill rapport

Geografiske prestasjonsmålinger 

Hvilke fylker er viktige for dine varegrupper? Hvordan presterer din varegruppe på landsbasis? Våre geografiske andelsrapporter identifiserer muligheter for salgsvekst.

Bestill rapport

Kontakt

Tell Jakobsen
Key account manager

Telefon: +47 918 43 237
E-post: tell.jakobsen@tradesolution.no