Gå til innholdet
Tradesolution > Tjenester > Salgsstøtte

Salgsstøtte

Tradesolution tilbyr en komplett salgsstøtteløsning for både salgsadministrasjon og selger i butikk. Styr aktiviteter, innsats og salgsoppgaver med InStore!

Få maksimalt igjen for innsatsen

God og effektiv salgsstyring er viktig for å sikre at man får maksimalt igjen for innsatsen som gjøres i butikk. I tillegg til god planlegging, kreves et enkelt og fleksibelt verktøy som sørger for at salgsapparatet vet hva som er planlagt, samt når- og hvor de ulike oppgavene skal utføres. Samtidig nå det være enkelt for salgsadministrasjonen å følge opp progresjon i de ulike aktivitetene og resultatene av innsatsen, slik at de effektivt kan lede- og utvikle arbeidet.

Enkel og oversiktlig løsning

InStore er et effektivt og fleksibelt salgsstyringsverktøy. Løsningen er web-basert, og krever ingen lokale installasjoner. Løsningen kan benyttes på smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC. Systemet er lett å bruke og lett å dele, gjennom et enkelt brukergrensesnitt og oversiktelige rapporter og statistikker.

InStore løser

 • Planlegging, gjennomføring og oppfølging av aktiviteter og kampanjer.

 • Sortimentskontroll

 • Salgsoppfølging i butikk

 • Ordre- og rabatthåndtering

 • Enkel salgshistorikk

 • Rapportering

 • Bilde- og dokumentutveksling

 • Distribusjon av salgsmateriell

Løsningen består av 3 deler:

 • InStore Manager – Verktøyet salgsledelsen benytter for å planlegge, gjennomføre og følge opp salgsapparatets aktiviteter og oppgaver.
 • InStore Mobile – Verktøyet selger benytter på veien.
 • TradeFacts – Integrering av salgsrapporteringsløsningen (se egne sider).

De ulike rapportene er en sammenstilling av produktdata fra EPD-basen, strukturdata fra Kjederegistrene, transaksjonsdata fra Salgsdatabasen og andre kildedata som vedlikeholdes i Manager. For å komme i gang med InStore må man abonnere på disse tjenestene:

Kjederegistrene: Grunndatakilde med informasjon om alle utsalgssteder i Norge
Salgsdatabasen: Grunndatakilde med salgsinformasjon

Alle data blir oppdatert daglig

Kontakt

Christen Schønfelder
Senior Key Account Manager

Telefon: +47 416 47 070
E-post: cs@tradesolution.no

Support

Trenger du support i InStore?

Send oss en mail på:
InStore@tradesolution.no

Hva sier kundene?

Coop

Rune Bollingberg, Transportsjef, Inngående innland

«TakeCargo gir oss muligheten til å få kontroll over mange hundre daglige transportoppdrag i en og samme oversikt, både når det gjelder planlagte og utførte oppdrag, track and trace, e-faktura […]

Se alle referanser

Vaasan

Kenneth Emdal, Salgssjef

«Vi i Vaasan valgte Instore som vår nye salgsstøtteløsning, basert på deres løsninger og fremtidsvisjoner. De har overprestert i forhold til våre forventninger i form av support og utviklingshastighet…».

Se alle referanser

Candyking

Mathias Topp, Regionsjef Sør/Øst

“Vi har testet ut InStore siden oktober 2012. Dette er en spennende løsning som gir både selgere og salgsledelse en enklere oppfølging av kampanjer, sortiment og salgsutvikling i butikk. Samtidig gir time- og kjøreboken oss en bedre […]

Se alle referanser

Våre kunder, eiere og partnere



Kart og veibeskrivelse