Gå til innholdet
Tradesolution > Support > Søknadsskjema abonnement EPD og MediaStore

Søknadsskjema abonnement EPD og MediaStore

Viktig informasjon

Mangler du GLN?

Søk om dette hos GS1 Norway

Mangler du Grønt punkt ID?

Kontakt Grønt Punkt Norge AS på tlf: 22 12 15 00 for mer informasjon

Registreringsformer ved bruk av EPD

Den mest vanlige registreringsformen i EPD er via et web-grensesnitt og/eller Excel Upload – denne metoden inngår automatisk som en del av abonnementet i  EPD (Ved eventuelle spørsmål, kontakt EPD support).

Ved inngåelse av abonnement får leverandøren tildelt et brukernavn og passord til EPDs web-løsning – dette gir tilgang til direkteregistrering av produktinformasjon i et web-skjema, eller ved bruk av Excel Upload-mal.

Våre kunder, eiere og partnere

Kart og veibeskrivelse